Laatste voorbereidingen 'Zilte zee, zoete dromen'

LELYSTAD • Do 21 juni 2018 | 12:08 • Donderdag 21 juni 2018 | 12:08

Donderdagavond is de try-out van de voorstelling 'Zilte zee, zoete dromen'. Een musical over de historie van Lelystad, gegoten in een liefdesverhaal.

Afgelopen weekeinde is hard geoefend en werd de laatste hand gelegd aan de voorstelling. Tijdens dit zogenoemde montageweekeinde zijn de overgangen tussen de scènes doorgenomen en waar nodig aangepast.
 
In de voorstelling zitten een groot aantal dansscènes. Choreograaf Dheeraj Asarfi is er  verantwoordelijk voor om alles op het gebied van dans bij elkaar te brengen. "Dit is heel erg leuk. Ik woon hier al jaren en het is een thuiswedstrijd".
De professionele choreograaf vindt het mooi om met een grote groep amateurs te werken. "Iedereen heeft passie voor dit project. We staan hier weekeinde aan weekeinde te knallen en het enthousiasme spat er vanaf". 
 

Première


Donderdagavond is de try-out voorstelling met publiek. Op de Zilverparkkade kunnen 1100 mensen dan vanaf een grote tribune kijken naar de musical die op een drijvend podium gespeeld wordt. Vrijdagavond volgt de echte première en zaterdag is de laatste voorstelling.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel