Mogelijk recordpoging picknicken op Almeerderstrand

ALMERE • Do 5 juli 2018 | 0:05 • Donderdag 5 juli 2018 | 0:05

Er komt mogelijk een recordpoging picknicken aan het Almeerderstrand. Dat is de uitkomst van een pitchwedstrijd die woensdagavond is gehouden bij strandrestaurant Poortdok. 

De pitchwedstrijd is opgezet om ideeën te vergaren om een buurt of wijk leefbaarder te maken. Deze keer werd er gezocht naar ideeën voor het strand. Er waren vier pitchers en het winnende idee was de recordpoging. De winnaar, Gladys Kamphuisen krijgt 1000 euro om het plan te realiseren. 

Bruisen van ideeën 


Kamphuisen had niet verwacht dat ze zou gaan winnen. "Ik ben hier echt heel blij mee, super leuk". Volgens organisator Valerie Bos is het erg belangrijk dat deze avond georganiseerd is. "Mensen bruisen vaak van ideeën en er zijn zat plekken die nog ideeën kunnen gebruiken om het mooier en leefbaarder te maken. Als wij dat bij elkaar kunnen brengen dan is ons werk geslaagd."

De recordpoging gaat mogelijk plaatsvinden tussen 14 en 16 september. Dan wordt het strand omgetoverd tot een camping. Voor de recordpoging zijn minimaal 1400 mensen nodig. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel