Automobilisten massaal het spoor bijster bij 't Oor na veranderingen A6

ALMERE • Ma 23 juli 2018 | 16:56 • Maandag 23 juli 2018 | 16:56

Veel automobilisten wisten maandag ter hoogte van Almere Haven niet waar ze naar toe moesten. Rijkswaterstaat heeft het afgelopen weekeinde veel veranderingen doorgevoerd op de A6 waardoor menig bestuurders in de war raakte.

Vooral de verkeerssituatie bij 't Oor was chaotisch. Automobilisten die die afslag naar Almere Haven namen, zijn gewend onder de A6 door te moeten rijden. Maar in de nieuwe sitiatie is die onderdoorgang er niet meer. Bestuurders moeten nu juist een brug over. De nieuwe situatie zorgde in de ochtendspits tot opstoppingen. 

Tijdelijke situatie


Volgens Rijkswaterstaat is het enorm wennen voor de weggebruikers en dat zal tijd nodig hebben. Volgens verkeersmanager Niels van den Brink doet de wegbeheerder er alles aan om het ongemak zo klein mogelijk houden.  De situatie bij 't Oor is tijdelijk. Rijkswaterstaat is daar nog tot volgend jaar zomer aan het werk om de A6 helemaal te vernieuwen.

Rijkswaterstaat maakte deze video over de werkzaamheden van afgelopen weekend:

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel