Twee vrouwen gewond bij steekincident

EMMELOORD • Vr 3 augustus 2018 | 16:23 • Vrijdag 3 augustus 2018 | 16:23

Bij een steekincident aan de Hindeloopenstraat in Emmeloord zijn vrijdagmiddag twee vrouwen lichtgewond geraakt. Dat laat de politie weten. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht voor hechtingen. 

Rond 14:30 uur kreeg de politie meldingen van een man met een mes. Volgens woordvoerder Bernhard Jens gaat het om een verwarde man uit Emmeloord van ongeveer 40 jaar oud. Hij is bekende van de politie en hij kende de twee vrouwen die hij aanviel. 

Na het steekincident ging de man een huis binnen aan het Medemblikpad. Daar bleef hij tot een arrestatieteam van de politie hem eruit haalde. De bewoners waren op dat moment thuis. Ook deze mensen waren bekenden van de verwarde man. 

Om binnen te komen heeft de politie een raam ingeslagen aan de voorkant van het huis. Daarna kon de man rustig uit de woning gehaald worden. Hij zit op dit moment nog vast.

Tuinstoeltjes 


Op het incident kwamen veel buurtbewoners af. Sommigen gingen iets verderop in tuinstoeltjes langs de kant zitten kijken. Er werd geapplaudiseerd toen de verdachte werd afgevoerd. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel