De tent staat, de Meerpaaldagen kunnen bijna beginnen

DRONTEN • Wo 8 augustus 2018 | 19:10 • Woensdag 8 augustus 2018 | 19:10

Op het Meerpaalplein in Dronten wordt nog hard gewerkt aan de tent voor de Meerpaaldagen. Donderdagavond om 20:00 uur wordt het feest afgetrapt door DJ JARNOO, en tot en met zaterdag zullen verschillende artiesten het podium betreden. 

"We zijn druk bezig om de horecagelegenheden in elkaar te zetten en het laatste deel van de tent wordt gezet", vertelt coördinator Erik Hartgring. "We hebben straks nog veiligheidskeuring van de tent en dan kunnen we vanavond los."

Terwijl Hartgring ervoor zorgt dat de laatste puntjes op de i worden gezet, kijkt voorzitter Joop Weenk al uit naar het programma van dit weekend. "Vanavond hebben we natuurlijk Waylon. We hebben de Drontense band: Suit Up!, maar waar ik zelf erg naaruitkijk is het optreden van Paul de Munnik op vrijdag", vertelt Weenk trots. "Hij is natuurlijk een Drontenaar en er is veel gevraagd of hij een keer kan optreden. Vrijdag gaat dat eindelijk gebeuren."

Helaas kan niet iedereen genieten van alle optredens, voor Hartgring is het dit weekend simpelweg te druk. "Ik moet vaak heen en weer lopen en achter de schermen dingen regelen", vertelt hij. "Maar als het publiek tevreden is, dan ben ik ook tevreden."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel