Ruzie ontaard in steekpartij: drie gewonden

MARKNESSE • Zo 19 augustus 2018 | 13:19 • Zondag 19 augustus 2018 | 13:19

Bij een steekpartij aan de Repelweg in Marknesse zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie gewonden gevallen. Er is één verdachte, een man van 39, aangehouden. Dat laat een woordvoerder van de politie weten.

Het incident gebeurde in een huisvesting voor Poolse arbeidsmigranten aan de Repelweg, in de volksmond polenhotel genoemd. De politie kreeg een telefoontje van een bewoner dat er een conflict gaande was tussen drie mannen. Eenmaal daar aangekomen bleek de ruzie te zijn geëscaleerd en waren er drie gewonden. Een traumahelikopter werd opgeroepen om assistentie te verlenen. De drie gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van hun verwondingen is niets bekend.

Zowel de verdachte als de slachtoffers hebben volgens de politie geen vaste woon- of verblijfplaats. De verdachte ligt nog in het ziekenhuis en staat onder permanente bewaking van de politie om te voorkomen dat hij er vandoor gaat. 

Getuigen van de ruzie zeggen dat veel bewoners te hulp schoten toen ze geschreeuw uit een van de kamers hoorden komen, maar dat een aantal zich in hun kamer opsloot nadat ze het mes en bloed hadden gezien. Volgens de getuigen zijn de bewoners van het complex in shock na de steekpartij. 
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel