Mister Lowlands: 'Het is drie dagen verslaving'

BIDDINGHUIZEN • Zo 19 augustus 2018 | 22:32 • Zondag 19 augustus 2018 | 22:32

Na een weekend van feest, muziek en cultuur komt er een einde aan de 26e editie van Lowlands. Het festival in Biddinghuizen trok de afgelopen dagen 60.000 bezoekers. Maanden geleden was het al uitverkocht

'Mister Lowlands', Eric van Eerdenburg, noemt ook deze editie geslaagd. "Het is één keer in het jaar drie dagen verslaving. Het gaat niet wennen en je hoopt dat het ieder jaar weer beter is", aldus de festivaldirecteur. "Ik denk dat we het weer heel goed hebben gedaan."

Op het programma stonden onder meer The Gorillaz, Kendrick Lamar, Tom Odell, N.E.R.D. en Dua Lipa. Daarnaast traden ook grote Nederlandse artiesten op zoals De Jeugd Van Tegenwoordig, De Staat, Blaudzun en de Almeerse rapper Leafs Sensei. Laatst genoemde nodigde zijn mentor uit op het podium. Zij heeft de rapper afgelopen jaar geholpen met zijn eindexamens. 

Van Eerdenburg is al druk bezig met Lowlands 2019. Welke artiesten hij op het oog heeft wil de festivaldirecteur nog niet vertellen. "Het is gewoon even afwachten." 


 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel