Inwoners kunnen presentatie boek O'Hanlon bijwonen

ALMERE • Di 21 augustus 2018 | 21:05 • Dinsdag 21 augustus 2018 | 21:05

De gemeente Almere nodigt inwoners uit om de presentatie van het boek 'De Groene Stad' van Redmond O'Hanlon bij te wonen.

Tijdens de presentatie, op 12 september in de Kunstlinie, zal O'Hanlon in gesprek gaan met uitgever Emile Brugman over zijn boek en zijn verblijf in Almere. Wie de presentatie bij wil wonen, moet zich van te voren aanmelden. Volgens de gemeente is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

"Lelijkste stad ter wereld"


De Britse schrijver bivakkeerde de afgelopen tijd als gastschrijver in de stad, om een bijdrage aan de literaire reeks Almere Verhalen te leveren. In februari ontstond er commotie toen O'Hanlon Almere omschreef als de lelijkste stad in de hele wereld. 

De PVV wilde dat de gemeente het contract met de schrijver zou opzeggen. Maar volgens burgemeester en wethouders was dat niet mogelijk en staat het O'Hanlon vrij om een mening over de stad te hebben.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel