A6 bij Almere en A27 hele weekend dicht

ALMERE • Do 4 oktober 2018 | 16:56 • Donderdag 4 oktober 2018 | 16:56

De A6 is van vrijdagavond tot maandagochtend tussen Almere Stad (afrit 5) en Almere Buiten-Oost (afrit 8) afgesloten richting Lelystad. Ook de verbinding van de A27 met de A6 richting Lelystad is dit weekend dicht. De A6 blijft vanuit Lelystad richting Amsterdam gewoon open.

Rijkswaterstaat verbreedt dit deel van de A6 naar vier rijstroken per rijrichting. Door de extra rijstroken krijgt het verkeer meer ruimte om sneller door te stromen. Het verkeer vanuit Almere richting Lelystad rijdt nu nog op een tijdelijke rijbaan.

Omleidingen via Hogering en Gooiseweg
Weggebruikers die tijdens de afsluiting vanuit de richting Amsterdam naar Lelystad willen, wordt geadviseerd om te rijden via de Hogering en de Buitenring in Almere. Wie vanuit Utrecht via de A27 naar Lelystad wil, wordt omgeleid via Almere Haven (afrit 36) en de Gooiseweg (N305). Dat betekent een extra reistijd van vijftien tot twintig minuten.

Rijkswaterstaat geeft de omleidingsroutes bij de verschillende afsluitingen aan met borden. Maandagochtend om 06.00 uur hoopt Rijkswaterstaat klaar te zijn met de werkzaamheden en zijn de snelwegen weer open.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel