Gazellen Award voor negen bedrijven

FLEVOLAND • Wo 7 november 2018 | 14:22 • Woensdag 7 november 2018 | 14:22

Het Financieele Dagblad heeft negen Flevolandse bedrijven een FD Gazellen Award toegekend in de regio West Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland). De prijs wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven.

In de categorie 'klein' ging het om ProFlags uit Zeewolde, Skrepr op Urk, Olgreen in Almere en Innovactory International in Almere. Voor Innovactory was het de tweede keer. "Dit is een mooie bevestiging dat wij met onze dienstverlening om mensen duurzamer te laten reizen ook gezonde groeicijfers kunnen laten zien", zegt oprichter Lucien Groenhuijzen.

Stormachtige groei
In de categorie middelgroot kregen de Almeerse bedrijven Mascot Online en Lydis de prijs. Bij de grote bedrijven vielen de Kennis, Marketing & Media Groep in Lelystad, Tegeldepot.nl in Zeewolde en BModesto in Lelystad in de prijzen. De eigenaren Roy van Voorst en Michael Hendriks van BModesto zijn blij met de erkenning. "Als relatief nieuwe speler in de parallelmarkt van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, maakt BModesto een stormachtige groei door."

Het Financieele Dagblad reikt de Gazellen Awards voor het twaalfde jaar op rij uit.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel