Vulvapoli krijgt landelijke prijs

EMMELOORD • Do 8 november 2018 | 12:20 • Donderdag 8 november 2018 | 12:20

De vulvapoli van het Antonius Ziekenhuis in Emmeloord en Sneek heeft de VulvAward 2018 gewonnen. De prijs wordt elk jaar toegekend door de stichting Lichen Sclerosis. Bezoekers van de website van de stichting konden, naast het Antonius, kiezen uit de poli's van het Radboud UMC in Nijmegen en Dermahaven in Rotterdam.

Gynaecoloog Karin Veldkamp is trots op de prijs. "Dit is een blijk van waardering voor alle energie die we als team in deze poli steken. Deze award is een compliment voor alle betrokkenen."

Bij de vulvapoli kunnen vrouwen terecht met klachten aan hun uitwendige geslachtsdelen, de vulva. Die problemen kunnen variëren van pijn en jeuk tot een branderig gevoel en seksuele problemen. De vulvapoli van het Antonius onderscheidt zich door een gezamenlijke aanpak. Op het spreekuur zijn een gynaecoloog, een dermatoloog en een gespecialiseerde verpleegkundige aanwezig.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel