Hulpdiensten massaal op de been voor auto te water

URK • Do 6 december 2018 | 2:37 • Donderdag 6 december 2018 | 2:37

Politie, brandweer, ambulances en een traumahelikopter zijn in de nacht van woensdag op donderdag opgeroepen voor een auto die te water was geraakt op Urk.

De hulpdiensten kregen kort na middernacht de melding dat op de Nagel een auto in het water lag. Het was op dat moment niet duidelijk of er nog iemand iemand in het voertuig zat.

Duikers van de brandweer zochten in het water naar slachtoffers. De politie probeerde op basis van het kenteken van de auto de eigenaar te achterhalen. Die werd niet veel later gevonden. De automobilist verklaarde dat hij de macht over het stuur was verloren en in het water was terechtgekomen. Het was ter plaatse niet diep. De man kon zelfstandig uit de auto komen.

De automobilist had vrienden gevraagd om de auto 's ochtends uit het water te halen, maar had er niet aan gedacht om zijn ongeval te melden aan de hulpdiensten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel