Minderjarige meisjes nog in cel na steekpartij Wagenmakerbaan

ALMERE • Ma 10 december 2018 | 13:28 • Maandag 10 december 2018 | 13:28

Vier minderjarige meisjes die maandag werden gearresteerd na een steekpartij in Almere zitten allemaal nog vast. Het gaat om twee meisjes van 15 jaar oud, een meisje van 13 en een meisje van 16. De recherche onderzoekt nog welke rol zij precies hebben gespeeld. Een 15-jarig meisje raakte bij het incident gewond.

De steekpartij vond kort na het middaguur plaats aan de Wagenmakerbaan in Almere Stad. Volgens een ooggetuige was er voor de steekpartij een ruzie tussen twee groepen meisjes. De politie was snel ter plekke en kon de verdachten op het Raaltepad aanhouden.

Het 15-jarige slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht, maar kon na behandeling naar huis. De politie is op zoek naar getuigen.

Update vrijdag 14 december
Inmiddels zijn alle meisjes weer op vrije voeten. Tegen één van hen is de zaak geseponeerd. De andere drie blijven verdachten in de zaak. De politie zegt druk bezig ze zijn met het onderzoek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel