Weinig belangstelling voor eerste 'stadsgesprek'

ALMERE • Ma 10 december 2018 | 22:25 • Maandag 10 december 2018 | 22:25

Het eerste zogenoemde stadsgesprek in Almere heeft maandagavond niet veel geïnteresseerden getrokken. Minder dan twintig Almeerders kwamen naar Corrosia in Haven om met de gemeente in gesprek te gaan over de toekomst van de stad.

De gemeente organiseert een reeks van deze stadsgesprekken met als doel van Almeerders te horen hoe zij willen dat hun stad er over een aantal jaar uitziet. De gesprekken gaan over verschillende thema's, zoals duurzaamheid, wonen en mobiliteit. Inwoners kunnen hiervoor ideeën aandragen en hun wensen kenbaar maken.

Ambtenaren noteerden alle vragen en opmerkingen die de aanwezige Almeerders aandroegen. Ook konden inwoners speeddaten met de wethouders Loes Ypma en Jan Hoek. Alle ideeën worden verzameld en de belofte van de gemeente is dat die worden meegenomen in de plannen die worden gemaakt voor de ontwikkeling van de stad.

Dinsdag gaat de gemeente opnieuw in gesprek met bewoners, dan in het stadhuis. De rest van de maand worden nog stadsgeprekken gehouden op verschillende markten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel