Gregory Sedoc eerste finalist van Expeditie Robinson

ALMERE • Do 13 december 2018 | 21:14 • Donderdag 13 december 2018 | 21:14

Almeerder Gregory Sedoc heeft zich als eerste geplaatst voor de finale van Expeditie Robinson. In dit televisieprogramma proberen bekende en onbekende Nederlanders te overleven op een onbewoond eiland. Elke week wordt er iemand van het eiland afgestemd en doen de kandidaten proeven om immuniteit te winnen zodat ze niet weggestemd kunnen worden.

Sedoc is een voormalig hordeloper en deed drie keer mee aan de Olympische Spelen. Zijn grootste succes behaalde hij op de Europese indoorkampioenschappen in het Engelse Birmingham. Daar won hij de 60 meter horden. Momenteel werkt Sedoc als sportanalist bij de NOS en volgend jaar krijgt hij zijn eigen wetenschapsprogramma bij de AVROTROS.

De finale van Expeditie Robinson is volgende week. Sedoc is de enige overgebleven bekende Nederlander die meedoet aan de finale. Hij gaat de strijd aan met twee onbekenden; studente Dominique en boer Jan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel