Kamp Seedorf komt met nog een groot kunstwerk

ALMERE • Wo 19 december 2018 | 15:25 • Woensdag 19 december 2018 | 15:25

Er verschijnt nog één groot kunstwerk van Kamp Seedorf in Almere. De gemeente zegt dat er een afspraak is gemaakt voor vier kunstwerken in de stad. Inmiddels zijn er al twee verschenen op het Stationsplein en sinds woensdagochtend is een grote afbeelding van de Almeerse voetballer Clarence Seedorf te zien op het stadhuis.

De kunstenaars van Kamp Seedorf hebben zelf contact opgenomen met de gemeente en die heeft het initiatief omarmd en betaalt er ook voor. Er is afgesproken dat er vier grote tekeningen verschijnen in de stad. Waar de laatste komt moet een verrassing blijven, laat een woordvoerder weten.

Normaal gesproken spuiten de kunstenaars hun werk op muren, maar in dit geval zijn het vellen folie die geplakt worden. De supergrote posters blijven overigens maar een maand hangen. Het Almeerse kunstenaars collectief Kamp Seedorf doet vaker van zich spreken met opmerkelijke kunst.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel