Audiobedrijf TSR is Onderneming van het Jaar

ALMERE • Wo 2 januari 2019 | 21:00 • Woensdag 2 januari 2019 | 21:00

Audioverhuurbedrijf TSR Total Sound Reinforcement is een jaar lang de Almeerse Onderneming van het jaar. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere kreeg het bedrijf woensdagavond een trofee en een cheque van 5.000 euro. Die schonk TSR aan Muziekids; een muziekstudio voor zieke kinderen.

"Dit is fantastisch heel trots dat we dit hebben mogen krijgen. En op alle mensen die dagelijks in het bedrijf werken en hieraan meewerken, echt super" zegt Han Wassink, directeur van TSR.

TSR verhuurt, verkoopt en onderhoudt audiovisuele apparatuur. Het bedrijf werd 15 jaar geleden opgericht door twee jonge ondernemers. Inmiddels zijn er 11 mensen in dienst. Wethouder Maaike Veeningen zei over de winnaar: "TSR is zeer betrokken bij de stad en organiseert onder andere de Almere-Amsterdam Challenge en het Almere Haven Festival. Naast vele opdrachten waarbij zij nieuwe technieken ontwikkelen om geluidsoverlast te meten, organiseren zij veel liefdadigheidsprojecten in de stad. Een terechte winnaar als Onderneming van het jaar 2019."

Naast de trofee en geldprijs mag het bedrijf ook meedingen naar een Flevopenning Award. Deze prijs wordt later dit jaar toegekend aan ondernemingen in Flevoland die succesvol, innoverend en duurzaam zijn.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel