Vliegveldcampagne leidt tot kritiek

LELYSTAD • Ma 14 januari 2019 | 22:25 • Maandag 14 januari 2019 | 22:25

De voorstanders van Lelystad Airport zijn niet geschrokken van de kritiek op hun campagne. Initiatiefnemer Bart Jan Binnerts van 'Stichting Lelystad Airport moet door!' zegt dat negatieve geluiden vooral via social media en de mail bij de stichting binnenkomen.

Volgens Binnerts zijn twee bedrijven teruggefloten door hun hoofdkantoor, omdat ze hun logo op de website van de stichting hadden staan omdat ze de campagne steunen. Binnerts zegt niet om welke bedrijven het gaat. Ook is een lid van de stichting via de mail bedreigd. "Dat is erg vervelend, maar helaas gebeurt het wel. Uiteindelijk is het allemaal goed afgelopen."

Afgelopen weekend plaatsten de voorstanders van de komst van het vliegveld een paginagrote advertentie in de krant. Daarin riepen ze premier Rutte op om ervoor te zorgen dat het vliegveld in 2020 open gaat voor vakantievluchten.

Binnerts wil vooral een positief geluid laten horen over de toekomstige luchthaven. Hij zegt dat veel mensen binnen en buiten het bedrijfsleven achter de uitbreiding van de Lelystadse luchthaven staan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel