Politie biedt geCELlig valentijnsdiner met boeien

LELYSTAD • Wo 30 januari 2019 | 20:11 • Woensdag 30 januari 2019 | 20:11

De politie Lelystad helpt mensen die met Valentijnsdag een boeiend gesprek willen voeren met hun grote liefde. Ze stellen een politiecel en een setje handboeien ter beschikking voor een innig samenzijn.

Onder de noemer 'hou jouw geliefde vast op valentijn' kunnen Lelystedelingen meedingen naar een diner met hun date. Het gaat om een drie gangen diner dat wordt verzorgd door een gevangenbewaarder. Vooraf is er soep uit de automaat en als hoofdgerecht een magnetronmaaltijd uitgekozen door de politiechef. Tot slot is er koffie na, uit dezelfde automaat. En tijdens dit diner blijf je geboeid, schrijft de politie.

Misdrijf niet nodig
Stellen moeten dus wel geboeid naar elkaar kunnen luisteren. Ook blijft de celdeur gesloten. Een behoefte doen moet dus ook in dezelfde ruimte. Het is niet bekend of geïnteresseerden ook kunnen blijven slapen of intiem mogen zijn.

Geïnteresseerden kunnen via de hashtag #houjouwgeliefdevastopvalentijn hun interesse kenbaar maken. Op 11 februari wordt bekend gemaakt wie de gelukkigen zijn.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel