Orchideeën Hoeve voor de 8e keer 'Leukste uitje'

LUTTELGEEST • Do 7 maart 2019 | 20:57 • Donderdag 7 maart 2019 | 20:57

De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest is gekozen tot 'Leukste uitje van Flevoland 2019'. Het is de achtste keer dat de tropische tuin deze titel in de wacht sleept. De verkiezing wordt jaarlijks door de ANWB georganiseerd en de winnaar werd donderdagavond bekendgemaakt tijdens een landelijke bijeenkomst in Nijkerk.

Mede-eigenaar Thomas Maarssen laat weten dat hij de winst nog net zo leuk vindt als toen het bedrijf de eerste keer won. "Ik denk dat ons geheim is dat we steeds blijven vernieuwen en dat wordt blijkbaar gewaardeerd. En de verkiezing blijft daarom iedere keer heel spannend, want we gaan er nooit vanuit dat het goed genoeg is en je moet altijd je stinkende best blijven doen", zegt de opgetogen Maarssen.

De Zilveren Award voor 'Leukste uitje van Flevoland 2019' ging naar Dierenpark Almere Jungle en Pannenkoekenhuis Hans en Grietje in Zeewolde kreeg de Bronzen Award. Batavialand in Lelystad en het Almeerse Outdoorpark SEC Survivals waren ook in de race voor de provinciale titel, maar zij vielen buiten de prijzen.

ANWB-leden brachten in totaal ruim 63.000 stemmen uit op de uitjes die zij het meest waarderen, zowel voor de landelijke als provinciale verkiezing. Landelijk gezien werden de meeste stemmen uitgebracht op de Efteling in Kaatsheuvel.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel