Stadscafé over Emmeloordse centrumontwikkeling

EMMELOORD • Di 26 maart 2019 | 16:16 • Dinsdag 26 maart 2019 | 16:16

Luisteren en ook meepraten over de ontwikkelingen in het centrum van Emmeloord, dat kan volgende week dinsdag tijdens het zogenoemde stadscafé. Inwoners worden dan door de gemeente bijgepraat in 't Voorhuys. Zo wordt er gesproken over plannen aan de oostkant van het centrum, bij de voormalige centrumflats en de Paardenmarkt.

Ook wordt er gesproken over de nieuwe invulling van het groen tussen De Deel en de Koningin Julianastraat. De gemeente laat hiervoor een aantal ontwerpen zien die zijn gemaakt door een bureau in Zeewolde. Tijdens de inloopavond kunnen inwoners hun voorkeur uitspreken voor een van de ontwerpen.

Schetsen van nieuwe huizen
Aan de oostkant van het centrum, nabij de voormalige centrumflats en de Paardenmarkt, moeten nieuwe woningen komen. De gemeente werkt daarvoor samen met woningcorporatie Mercatus. De gemeente toont tijdens de avond de voorlopige plannen die door een architectenbureau in Zwolle zijn gemaakt.

Het stadscafé begint dinsdag om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur en wordt gehouden in het Huyscafé van ’t Voorhuys.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel