Plannen voor appartementen in leegstaande winkels

ENS • Di 9 april 2019 | 18:59 • Dinsdag 9 april 2019 | 18:59

Leegstaande winkels aan de Baan in Ens moeten mogelijk wijken voor appartementen. Ad Plaizier, eigenaar van de al jarenlang leegstaande panden, bevestigt dat er plannen zijn om dit te realiseren.

Volgens Plaizier is het nog niet zeker of de voormalige winkels gesloopt worden om ruimte te maken voor de appartementen of dat ze verbouwd worden. Op dit moment wordt vooral gekeken naar de kosten voor beide opties.

Dorpsvoorzitter van Ens, Naila Tigchelaar, is blij dat de plannen er liggen. "Wat er nu staat, is langzaam aan het verpauperen en er is vraag naar appartementen in het centrum van Ens. Vooral voor ouderen kan het een uitkomst zijn als deze woningen er komen", zegt Tigchelaar.

Volgens haar kan er met de bouw worden begonnen zodra de plannen zijn goedgekeurd door de gemeente Noordoostpolder. Plaizier kon nog niet zeggen of en wanneer de appartementen aan de Baan er komen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel