Betere begeleiding en maatwerk voor studenten Windesheim

ALMERE • Di 14 mei 2019 | 9:08 • Dinsdag 14 mei 2019 | 9:08

Hogeschool Windesheim investeert de komende zes jaar 17 miljoen euro in studentbegeleiding, flexibilisering van het onderwijs en een betere band met de praktijk.

Het geld komt van het Rijk, dat het heeft bekostigd door de afschaffing van de basisbeurs. De hogescholen en universiteiten moeten het besteden aan de verbetering van de onderwijskwaliteit. Volgens Windesheimvoorzitter Henk Hagoort is er de afgelopen maanden intensief gesproken met medewerkers en studenten over de investeringen. "Meer en betere begeleiding van studenten staat bij velen bovenaan het lijstje. Dat helpt studenten bij het maken van de juiste keuzes voor de leerroute en de voorbereiding op de arbeidsmarkt."

De flexibilisering moet ervoor zorgen dat studenten hun studie beter kunnen laten aansluiten bij hun specifieke wensen en kwaliteiten. Verder komen er meer stagemogelijkheden met meer begeleiding.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel