Nog weinig animo voor 10.000 euro ANWB

FLEVOLAND • Do 13 juni 2019 | 13:19 • Donderdag 13 juni 2019 | 13:19

De ANWB heeft nog weinig Flevolandse aanmeldingen gekregen voor de 'Samen In Actie'-subsidie van 10.000 euro. Sinds vorig jaar wordt vanuit het ANWB Fonds per provincie geld beschikbaar gesteld voor goede ideeën op het gebied van verkeer, mobiliteit of vrije tijd. Omdat uit Flevoland nog weinig aanmeldingen binnen zijn gekomen, doet de bond een extra oproep. De tijd dringt wel, want alle reacties moeten uiterlijk zondag binnen zijn.

Aanmelden kan via de website van de ANWB. Een aanvraag kan bijvoorbeeld gedaan worden voor een veilige route naar een basisschool, de ontwikkeling van een motorzijspan voor rolstoelen of de aanleg van zonnepanelen op een rotonde. De Lelystadse stichting 4 Fusion kreeg vorig jaar een bedrag voor de aanleg van rolstoelpaden en een vergroting van het terras.

Als de inschrijving gesloten is, worden alle aangemelde projecten voorgesteld op de website van de ANWB. Daarna kan iedereen in Nederland op de projecten stemmen. Hierdoor ontstaat er een top drie per provincie. De ANWB Adviescommissie zal vervolgens in elke provincie een project kiezen dat de 10.000 euro krijgt uitgekeerd.

Het ANWB Fonds is speciaal opgezet om verenigingen en organisaties die zich inzetten voor de maatschappij een steun in de rug te geven.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel