Gewapende woningoverval Jim Hensonstraat

ALMERE • Vr 14 juni 2019 | 21:57 • Vrijdag 14 juni 2019 | 21:57

Meerdere overvallers hebben vrijdagavond rond 20.30 uur een gewapende woningoverval gepleegd.

De overvallers drongen een huis binnen aan de Jim Hensonstraat in Almere. Daarbij raakte niemand gewond.

Of er iets is buitgemaakt is niet bekend. De politie onderzoekt de zaak. Er is voor zover bekend nog niemand aangehouden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel

reacties (7)

 • Yvon

    Za 15 juni Zaterdag 15 juni

  Als t onschuldige burgers zijn dan is t echt vreselijk voor ze. Angst en onveilig gevoel is moeilijk kwijt te raken. Je mag hopen dat t jezelf nooit overkomt.

  Ja Cindy lou niet de angst laten regeren, helemaal mee eens. Het kan echter geen kwaad wat voorzorgsmaatregelen te nemen bv camera's en alarm en als er gebeld wordt eerst even checken voor je open doet. Zelf 2 grote honden waarvan 1 afgericht, die neem ik altíjd mee als ik open doe.

  reageer
 • Cindy-Lou

    Za 15 juni Zaterdag 15 juni

  Camera’s heeft tegenwoordig weinig zin. Ze trekken zich er niets van aan. Honden prima, moet je er wel tijd voor hebben en dat hebben wij niet altijd. Vroeger wel honden gehad hoor, twee bouviers, maar zoals ik al zeg geen tijd meer voor. En gewapende overvallers zijn helaas niet altijd bang voor honden. Maar ik blijf erbij ik maak van mijn huis geen fort. Heb wel goed hang en sluitwerk. In onze straat hebben een aantal mensen alarmsystemen. Als deze voor de zoveelste keer op een dag af gaat reageert niemand er meer op is mij opgevallen. Het is vaak vals alarm. Wat wij hier wel doen is op elkaar letten en als er iets verdachts is, gaat dit via de app als een lopend vuurtje rond.

 • Cindy-Lou

    Za 15 juni Zaterdag 15 juni

  Sorry hoor, maar ik maak van mijn huis geen fort. Het is echt verschrikkelijk voor deze mensen. Thuis spreken we altijd af of er een pakketje binnen komt. Dan weet ik of er aan gebeld gaat worden. Sjaak, sorry man, maar dit gebeurt niet alleen in Almere en Frenky je moet de angst niet laten regeren. Als dit je overkomt, wat overigens erg verschrikkelijk is, dan heb je gewoon pech. Ik hoop dat deze figuren snel gevonden worden. Camera’s werken niet meer afschrikkend tegenwoordig. Je hebt ze wel op beeld dat zeker, maar het houd ze helaas niet tegen.

  reageer
 • Frenky

    Za 15 juni Zaterdag 15 juni

  Hekken om het huis. Beveiligingscamera's met alarm staan aan en de deur is continue dicht. Helaas is dit de realiteit van de dag. Ook na 8 uur s'avonds word er niet meer open gedaan. Het kan gewoon niet meer of heb ik te veel naar Opsporing Verzocht gekeken?

  reageer
 • Willemsen

    Za 15 juni Zaterdag 15 juni

  Over hoeveel jaar terug praat je, Flevo? Toen ik begin jaren 50 opgroeide was er ook wel criminaliteit. Dit stond dan groots in de kranten. Echter die vormen van criminaliteiten halen nu de kranten niet meer. Je had toen bijv Gerrit de Stotteraar.

 • Flevo

    Za 15 juni Zaterdag 15 juni

  Ja, dat hebt u. Ook toen ik jong was en opgroeide in een klein dorpje was er criminaliteit, alleen weten we nu alles, toen niet.

 • Farida

    Za 15 juni Zaterdag 15 juni

  vreeslijk voor de bewoners de overvallers moeten goed gestraft worden .

  reageer
 • Wimpie

    Vr 14 juni Vrijdag 14 juni

  Het is weer raak,,,,,Triest

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • De Sjaak

    Vr 14 juni Vrijdag 14 juni

  Iedereen weet toch In Almere , nooit de deur open doen ook niet overdag als er aangebeld wordt en zeker niet als ze der uitzien als een pakketbezorger.
  Ik blijf het toch zeggen hoor.

  reageer
 • Cindy-Lou

    Za 15 juni Zaterdag 15 juni

  De Sjaak, dit gebeurt helaas overal. Ik laat deze figuren mij niet dwingen om achter de geraniums te gaan zitten. Ik heb graag sociale contacten dus ga graag naar buiten. Zit graag in mijn tuin. Ik ben in ieder geval geen gevangene van mijn huis. Als dit gebeurt dan heb je gewoon dikke vette pech. Het is verschrikkelijk dat dit gebeurt, maar ik laat dit soort figuren mijn leven niet bepalen. Moet u ook doen. Wordt je leven een stuk aangenamer van.

 • Flevo

    Za 15 juni Zaterdag 15 juni

  U bent van de oude stempel, begrijp ik, niets online bestellen, uitstervend ras. Ik doe echt de deur open als er gebeld wordt, sterker nog, ik durf overdag en's avonds gewoon buiten in de tuin te zitten!

 • Cinderella

    Vr 14 juni Vrijdag 14 juni

  Verschrikkelijk voor de bewoners, dit is een nachtmerrie. Prioriteit de overvallers snel oppakken en zwaar straffen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert