Tien tips over vermissing Frederik Pallesen

FLEVOLAND • Di 25 juni 2019 | 21:04 • Dinsdag 25 juni 2019 | 21:04

Bij de politie zijn tien tips binnengekomen over de vermissing van Frederik Pallesen (26) uit Aalsmeer. Dat werd dinsdagavond bekendgemaakt tijdens het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Het spoor van de vermiste man eindigt in Almere.

Uit telefoongegevens blijkt dat de man in een Almeerse buurt is geweest waar hij als koerier vaker kwam. Zijn telefoon stond voor het laatst aan bij het Weerwater.

Pallesen verdween op 15 januari. Zijn ouders zagen hem voor het laatst toen hij de avond ervoor naar bed ging. Toen ze de dag erna naar hun werk vertrokken, lukte het hen niet om contact met hem te krijgen. Pallesen heeft bij zijn vertrek geen bankpas of kleding meegenomen en zijn telefoon staat dus uit.

De politie houdt er rekening mee dat hij betrokken is geraakt bij criminele activiteiten en slachtoffer is geworden van een misdrijf. De hoofdofficier van justitie heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die de zaak kan oplossen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel