Koper gevonden voor horecapaviljoen op De Deel

EMMELOORD • Vr 28 juni 2019 | 17:48 • Vrijdag 28 juni 2019 | 17:48

Er komt definitief een horecapaviljoen op De Deel in Emmeloord. De gemeente sluit maandag een koop- en realisatieovereenkomst met het bedrijf dat het paviljoen gaat runnen.

Om welk bedrijf het gaat wordt maandagmiddag pas bekendgemaakt. Ook zal dan pas duidelijk worden welke plannen er precies zijn voor het pand dat tegenover grandcafé 't Voorhuys gepland staat.

Volgens de gemeente is de overeenkomst 'de uitkomst van een onderhandse aanbesteding op basis van een concurrentiegerichte dialoog'.

De Deel
Het centrale plein De Deel in Emmeloord krijgt op dit moment een grote opknapbeurt. Er komt een groot nieuw parkeerterrein dat is omlijnd met bomen. De gemeente wil horeca naar het plein verplaatsen. Het nieuwe horecapaviljoen past dus prima in die plannen.

Over de invulling van De Deel is jaren gesteggeld. Aanvankelijk zou bijna het hele plein bebouwd worden. Die plannen zijn vervolgens verschillende malen bijgesteld.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel