Derde vestiging voor De Groene Sluis

LELYSTAD • Za 6 juli 2019 | 10:41 • Zaterdag 6 juli 2019 | 10:41

Kringloopwinkel De Groene Sluis opent komende week een derde vestiging in Lelystad. Woensdag wordt de winkel geopend in inloophuis Open Haven van het IDO aan de Fjord 155 in de provinciehoofdstad.

De nieuwe vestiging is een samenwerking tussen De Groene Sluis en IDO (Interkerkelijk Diaconaal Overleg). Het IDO zet zich in voor mensen in Lelystad die in een kwetsbare positie terecht zijn gekomen.

Directeur van het IDO, Veerle Rooze: "We merkten dat onze kleine winkels mensen trekken. Mensen vinden het leuk om te snuffelen en daarnaast helpt het ook om de drempel naar de huiskamer van het inloophuis en die naar het inloopspreekuur veel lager te maken. Door deze nieuwe winkel willen we er ook echt voor de buurt zijn. We willen dat het een plek wordt waar je kunt winkelen, maar ook rustig koffie kunt drinken in de huiskamer en kennis kunt maken met alles wat er in het inloophuis gebeurt."

De Groene Sluis heeft al vestigingen in het Stadshart en op bedrijventerrein Noordersluis. In de nieuwe winkel worden tweedehands kleding en kleine huishoudelijke artikelen verkocht. De winkel is iedere werkdag open van 13.00 tot 16.00 uur.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel