Premier Rutte reikt volgend jaar Flevopenning uit

FLEVOLAND • Di 16 juli 2019 | 17:41 • Dinsdag 16 juli 2019 | 17:41

Minister-president Mark Rutte zal volgend jaar tijdens het jaarlijkse ondernemersgala van de Stichting Flevopenningen een van de prijzen uitreiken. Dat maakte de stichting dinsdag bekend. Mark Rutte geeft de prijs van de Toponderneming weg.

Flevopenningenvoorzitter Tom Lansink is erg blij met het hoge bezoek. "We hebben bij eerdere edities ministers en staatssecretarissen mogen ontvangen, maar het is voor het eerst dat de minister-president in hoogst eigen persoon naar ons gala komt om de Toponderneming uit te reiken!"

Lansink verwacht dat er door de komst van Rutte meer bezoekers zullen komen. "Doorgaans wordt het Flevolandse ondernemersgala door zo'n 450 tot 500 mensen bezocht. Dit keer verwachten we een nog grotere belangstelling", vertelt hij. Daarom zijn ze nu al bezig om geschikte locaties te bekijken. Binnenkort moet duidelijk worden waar het gala gehouden wordt.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel