Gooiseweg urenlang dicht na ernstig ongeluk

ZEEWOLDE • Di 16 juli 2019 | 17:25 • Dinsdag 16 juli 2019 | 17:25

De Gooiseweg bij Zeewolde is dinsdag urenlang afgesloten geweest na een ernstig ongeluk. Dat gebeurde rond 16:30 uur 's middags en pas om 22:00 uur 's avonds kon de weg weer worden vrijgegeven.

Auto frontaal tegen vrachtwagen aan
Getuigen hebben volgens de politie gezien dat een auto op de andere weghelft terecht kwam en frontaal op een vrachtwagen botste. Dat gebeurde op het moment dat er een file op de weg stond. Bij de botsing raakten vervolgens ook nog twee andere auto's betrokken.

De bestuurder van de auto die op vrachtwagen botste moest door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd. De man is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Onbegrip
De politie Zeewolde laat op Facebook weten dat de hulpverleners op onbegrip stuitten van weggebruikers die hun route moesten wijzigen vanwege de wegafsluiting. Volgens de politie zat iemand in zijn voertuig bekneld te vechten voor zijn leven. "Een stukje begrip van de medeweggebruikers is dan ook wel op zijn plaats. In plaats van uw frustratie te uiten over de diverse wegafsluitingen. U bent tenminste nog wél onderweg naar huis, enkel met een omweg", aldus de politie Zeewolde op Facebook.


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel