Kruispunt Gooiseweg-Larserweg dit weekend afgesloten

ZEEWOLDE • Do 18 juli 2019 | 21:35 • Donderdag 18 juli 2019 | 21:35

Het kruispunt van de Larserweg met de Gooiseweg tussen Lelystad en Zeewolde is dit weekend afgesloten voor het verkeer. De provincie Flevoland brengt dan nieuw asfalt aan op het kruispunt. Tegelijk wordt ook de noordbaan van de Larserweg tussen de kruising en de brug over de vaart opnieuw geasfalteerd.

Twee keer eerder werden de werkzaamheden uitgesteld vanwege de weersomstandigheden. De afsluiting begint vrijdagavond om 19:00 uur en duurt tot maandag 06:00 uur. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten waarin is gemeld dat de weg om 20:00 uur dicht zou gaan.

Wie tijdens de werkzaamheden vanuit Lelystad naar Harderwijk wil, kan omrijden via de Vogelweg-Roerdompweg-Spiekweg. Vanuit Biddinghuizen naar Lelystad moeten bestuurders via de Swifterweg en de Dronterweg omrijden. Verkeer vanuit Zeewolde of Harderwijk richting Biddinghuizen heeft geen last van de werkzaamheden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel