Crowdfunding voor afscheid motorrijder

ALMERE • Di 23 juli 2019 | 11:30 • Dinsdag 23 juli 2019 | 11:30

Een crowdfundingsactie voor de verongelukte motorrijder Pras heeft binnen drie uur zo'n 11.000 euro opgebracht. Daarmee is het streefbedrag ruimschoots gehaald. Het geld is bedoeld voor zijn uitvaart.

De 34-jarige man overleed maandagavond bij een motorongeluk op de Spectrumdreef in Almere Buiten.

"Onvoorstelbaar moeilijk om dit bericht te moeten delen. Onze Pras is maandagavond laat dodelijk verongelukt op de motor. Wij willen Pras een waardige uitvaart geven. Helaas had Pras geen uitvaartverzekering dus naast het intense verdriet is er ook stress. We willen via crowdfunding een mooi afscheid voor hem regelen", schrijft een nabestaande op Getfunded.nl.

Pras was mede-oprichter van 036 Ready2Race, een gemeenschap van Almeerders met een voorliefde voor racen. Dinsdagmiddag leggen vrienden van Pras bloemen op de plek van het ongeval.

Reanimatie mocht niet meer baten
Het ongeluk gebeurde rond 22:30 uur op de kruising van de Terracottaweg en de Azorenweg. De oorzaak van het dodelijke ongeval is nog niet duidelijk. De Spectrumdreef was maandagavond lange tijd afgesloten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel