Let op: omrijden vanwege werk aan Larserweg/A6

LELYSTAD • Do 8 augustus 2019 | 22:00 • Donderdag 8 augustus 2019 | 22:00

Door werkzaamheden is er maandag, dinsdag en woensdag flinke overlast rond de afrit Lelystad van de A6. Dat komt omdat de Larserweg wordt voorzien van een nieuwe laag asfalt en nieuwe verkeerslichten.

Automobilisten die over de A6 van Almere naar Lelystad rijden kunnen tijdens het werk geen gebruik maken van de afslag bij de McDonalds. Verkeer wordt omgeleid via de afslag Lelystad Noord. Ook verkeer uit Zeewolde en Harderwijk richting Lelystad moet omrijden door de A6 op te gaan naar Lelystad Noord.

Wie vanuit de Noordoostpolder naar Lelystad rijdt, moet ook de afslag Lelystad Noord nemen, omdat bij de McDonalds alleen richting het bedrijventerrein Larserpoort gereden kan worden en niet richting Lelystad zelf.

Advies: Goed kijken welke route het handigst is
De provincie, die verantwoordelijk is voor de werkzaamheden aan de Larserweg, raadt automobilisten aan om goed te kijken welke alternatieve route voor hen het voordeligst is. Het belangrijkste alternatief loopt via Lelystad Noord, maar in sommige gevallen pakt omrijden via de Oostvaardersdijk of Dronterweg bijvoorbeeld gunstiger uit.

Verkeer dat Lelystad uit rijdt, ondervindt geen overlast van de werkzaamheden. Bij het kruispunt naast de McDonalds is het gewoon mogelijk om de A6 op te gaan en ook doorrijden naar Harderwijk is mogelijk vanuit hier.

Een volledig overzicht van omleidingsroutes is te vinden op de site: Flevowegen.nl

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel