Maximaal 9.400 bezoekers bij Snollebollekes

DRONTEN • Za 10 augustus 2019 | 14:09 • Zaterdag 10 augustus 2019 | 14:09

Maximaal 9.400 bezoekers kunnen vrijdagavond laat genieten van hoofdact Snollebollekes bij de Meerpaaldagen in Dronten. Dat staat volgens de gemeente in de vergunning die is afgegeven.

De organisatie van de Meerpaaldagen verwacht een drukke vrijdagavond met de komst van de feestact. Daarom zal gedurende de avond continu gekeken worden of het maximaal aantal bezoekers wordt bereikt. Mocht dat het geval zijn dan wordt het terrein afgesloten.

Naast Snollebollekes treden vrijdagavond onder meer Saskia en Serge, Proost! en One Two Trio op. Ook zaterdagavond is er een heel programma opgesteld. De organisatie verwacht tijdens de Meerpaaldagen in totaal 40.000 bezoekers te verwelkomen. Het gratis evenement wordt dit jaar voor de 28e keer georganiseerd


Alcohol
Tijdens de eerste avond zijn 6 minderjarigen betrapt omdat ze alcoholische drank in bezit hadden. Dat meldt de jeugdagent op Instagram. Ze roept de jonge bezoekers op om dat niet meer te doen. "Het is een feest voor iedereen dus er zijn ook alcoholvrije drankjes", schrijft de agent.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel