'Meerpaaldagen hadden goede sfeer'

DRONTEN • Zo 11 augustus 2019 | 19:56 • Zondag 11 augustus 2019 | 19:56

De 28e editie van de Meerpaaldagen in Dronten is goed verlopen. Dat laat voorzitter Joop Weenk weten. Tijdens de drie dagen zijn er zo'n 45.000 bezoekers geweest op het Meerpaalplein in Dronten.

Voorzitter Weenk blikt tevreden terug: "Het weer was goed, er was een goede sfeer en we hadden een mooie laatste avond." Het evenement was van donderdag tot en met zaterdag. Overdag was er een braderie en activiteiten voor kinderen. 's Avonds traden verschillende artiesten op.

Als hoogtepunt noemt de voorzitter Snollebollekes op vrijdagavond. "Daar kwamen veel mensen op af en je merkte dat er veel over gesproken werd", vertelt hij. Dat de act dit jaar op de Meerpaaldagen staan, is eigenlijk een beetje geluk. "We hebben hem vorig jaar al geboekt, toen was 'ie nog een stuk goedkoper dan dat we hem twee maanden geleden zouden boeken. Dan hadden we 'm ook niet kunnen betalen." Een jaar geleden was Snollebollekes nog niet zo populair als nu.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel