Patiënt blijft ongedeerd bij ambulance-ongeluk

ALMERE • Ma 12 augustus 2019 | 18:32 • Maandag 12 augustus 2019 | 18:32

Een patiënt die gistermiddag in een ambulance van GGD Flevoland vervoerd werd, is ongedeerd gebleven toen diezelfde ambulance in botsing kwam met een personenauto op de Venloweg in Almere. Ook een verpleegkundige raakte niet gewond. De ambulance en de personenwagen raakten door de aanrijding zwaar beschadigd.

Een tweede ambulance heeft de patiënt verder vervoerd naar het ziekenhuis. Personeel van de tweede ziekenwagen controleerde ook de inzittenden van de personenauto.

De bij de aanrijding betrokken ambulance reed rond 17:20 uur met spoed over de busbaan richting Almere Stad. Hierbij werden optische en geluidssignalen gevoerd. De personenauto stak de baan over richting de Rotterdamweg. Het is niet bekend of de verkeerslichten voor de auto op groen stonden. De politie doet onderzoek naar het ongeluk.

In eerdere berichtgeving schreven we dat er geen patiënt in de ambulance aanwezig was, dit bleek na navraag bij de GGD wel het geval.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel