Werkzaamheden Larserweg op schema

LELYSTAD • Wo 14 augustus 2019 | 11:08 • Woensdag 14 augustus 2019 | 11:08

De werkzaamheden aan de Larserweg bij Lelystad liggen op schema. Dat zegt de provincie. De hevige stortbuien van dinsdagmiddag hebben niet voor vertraging gezorgd. De wegwerkers waren toen al klaar met het trekken van de belijning en bezig met werkzaamheden waarbij regen geen problemen oplevert.

In de nacht van woensdag op donderdag worden de betonnen afscheidingsblokken weggehaald, zodat uiterlijk donderdagmorgen om 6 uur het verkeer weer normaal kan passeren. Dan gaat ook de afrit Lelystad op de A6 weer open.

In de dagen erna gaat de Larserweg tussen de Meerkoetenweg en de A6 's nachts nog af en toe dicht voor de laatste afwerkingen. Het verkeer wordt dan over industrieterrein Larserpoort omgeleid en hoeft dus niet ver om te rijden.

De afgelopen dagen hebben de verkeersregelaars veel werk gehad aan automobilisten die over het fietspad reden om de omleiding te omzeilen. Voor zover bekend zijn er geen boetes uitgedeeld door de politie en is het bij waarschuwingen gebleven.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel