Inzamelingsactie voor de 'leukste pakketbezorger'

CREIL • Zo 18 augustus 2019 | 15:00 • Zondag 18 augustus 2019 | 15:00

Frank Ebbers uit Emmeloord stopt na zeven jaar als pakketbezorger bij PostNL. Daarom werd hij zaterdag bedankt door middel van een mand vol brieven en cadeaus. Die werd hem uitgereikt door zijn klanten in Creil, waar hij jarenlang pakketjes rondbracht.

Na een oproep op de Facebookpagina van de lokale supermarkt stroomden de bedankjes binnen. Volgens Marina ten Napel, één van de werknemers van de Spar-supermarkt, verdient Frank het. "Hij wist precies waar hij de pakjes neer moest leggen. Met Frank is het gewoon altijd gezellig en hij is altijd in voor een praatje. We gaan hem missen als bezorger."

Ebbers moest ophouden bij PostNL omdat hij niet meer als zzp'er aan de slag kan blijven. Zelf is hij nuchter onder alle aandacht. "Ik ben aangenaam verrast door de hoeveelheid cadeaus en brieven en het is hartstikke overdacht, maar naar mijn smaak is het wat overdreven. Ik doe gewoon mijn werk, al vind ik het mooi dat mensen het zo waarderen."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel