'Iets te veel hiphop' op geslaagd Lowlands

BIDDINGHUIZEN • Zo 18 augustus 2019 | 22:18 • Zondag 18 augustus 2019 | 22:18

De 27e editie van Lowlands was gewéldig, er was alleen iets te veel hiphop. Dat zeiden festivalgangers zondagavond. Op deze laatste avond van het evenement in Biddinghuizen toonde het publiek zich erg tevreden. Vooral de goede en relaxte sfeer maakt het festival populair.

'Te veel hiphop' was dus een kritische noot. Verder werden de 'grote namen' onder de artiesten gemist. Andere muziekliefhebbers zagen dat juist als voordeel omdat er hierdoor veel ruimte was voor nieuwe en verrassende bands.

De directeur van Lowlands, Eric van Eerdenburg kijkt terug op een geslaagde editie. Het muziekfestival in Biddinghuizen werd in de aanloop geplaagd door berichten over heftige regen en mensen die daarom hun kaarten te koop aanboden. In de praktijk viel het met het weer uiteindelijk mee. "We hebben wat regen gehad maar geen grote problemen", aldus Van Eerdenburg.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel