Taco Y Mas wil uitbreiden naar Lelystad Airport

LELYSTAD • Ma 19 augustus 2019 | 20:08 • Maandag 19 augustus 2019 | 20:08

De eigenaren van 'fresh food'-restaurant Taco Y Mas in Almere willen op Lelystad Airport een filiaal openen. Er lopen op dit moment gesprekken met het vliegveld, zeggen zij. Het zou daarmee een tweede vestiging zijn voor het Mexicaanse restaurant.

"We zijn al door de eerste ronde van gesprekken heen", vertelt Ton van Eijsden. "Het idee was dat er grote ketens op het vliegveld konden inschrijven, maar ze vinden ons concept interessant." Het echtpaar hoopt de komende jaren in meerdere steden vestigingen van Taco Y Mas en Rosita's te kunnen openen. "Een filiaal op het vliegveld is dan een eerste stap."

Sonja en Ton van Eijsden openden in maart samen met hun zoon het Mexicaanse snackrestaurant op de Grote Markt. Zij zijn ook eigenaar van restaurants Rosita's en Finn in het stadscentrum van Almere. Op het menu van Taco Y Mas staan onder meer nachos, taco’s en burrito’s.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel