'Orchideeënhoeve populairder onder jongeren'

LUTTELGEEST • Ma 19 augustus 2019 | 21:07 • Maandag 19 augustus 2019 | 21:07

De Orchideeënhoeve in Luttelgeest wordt steeds populairder onder jongeren. De vrijetijdsbestemming is nieuwkomer in de top 50 van het Dagattracties Merkenonderzoek.

Het onderzoek laat zien welke dagattracties Nederlandse jongeren het liefst bezoeken. Het onderzoek wordt jaarlijks gehouden onder 800 kinderen tussen de 4 en 18 jaar. Het junglepark wordt door de ondervraagde jeugd vooral hoog geplaatst in categorieën die aangeven hoe speciaal en hoe gezellig een uitje wordt gevonden.

Walibi Holland staat al jaren hoog in de top 50. Dit jaar moet het alleen de Efteling voor zich dulden in de lijst. Het attractiepark in Biddinghuizen krijgt vooral de kwalificatie 'stoer'. Het Aviodrome in Lelystad zakt een paar plaatsen, van plek 29 naar 32. Volgens het onderzoek kan het park nog veel verbeteren aan het imago als het gaat om de sfeer die kinderen ervaren.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel