Succesvol Mud Masters weekend

BIDDINGHUIZEN • Za 21 september 2019 | 9:09 • Zaterdag 21 september 2019 | 9:09

De organisatie blikt tevreden terug op Mud Masters 2019. Ruim tienduizend deelnemers kwamen zaterdag en zondag af op de modderige obstacle run in Biddinghuizen. Omroep Flevoland deed het hele weekend live verslag van de obstacle run.

Onder de deelnemers waren goed getrainde sporters maar ook fanatiekelingen die lekker los wilden gaan in de modder, vertelt organisator André Swortsow. Na de wedstrijdsporters op zaterdag was het zondagmorgen de beurt aan kinderen vanaf zes jaar in de family edition. "Heel leuk om te zien dat aan de ene kant vaders en moeders kinderen meetrekken, en aan de andere kant kinderen vooruitsperen", aldus Swortsow.

Buitenspelen voor volwassenen
Voor het succes van Mud Masters heeft hij wel een verklaring. "Ik denk dat het een combinatie is van buitenspelen voor volwassenen met uitdaging. Mensen kunnen zich helemaal laten gaan, het is buiten en het is offline; niemand heeft een telefoon bij zich. Bij sommige onderdelen moet je ook even doorbijten. Dat maakt het intens en ik denk dat dat heel aanstekelijk is."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel