Overval snackbar in Opsporing Verzocht

DRONTEN • Di 24 september 2019 | 21:52 • Dinsdag 24 september 2019 | 21:52

Opsporing Verzocht heeft dinsdagavond aandacht besteed aan een mislukte overval op snackbar De Halve Maan in Dronten. Dankzij de uitzending kreeg de politie meerdere tips binnen. Deze worden nu onderzocht.

Op 8 mei heeft een man vlak voor sluitingstijd geprobeerd de snackbar te overvallen. Die avond speelde voetbalclub Ajax tegen Tottenham Hotspur en waren er weinig mensen op straat. De overval vond plaats tijdens de rust van de wedstrijd.

De eigenaar van de snackbar was samen met een collega de zaak aan het afsluiten, toen de overvaller binnenkwam. De man had een wapen vast. Het bleek om een nepwapen te gaan. De politie spreekt van een 'klungelige overval'. De eigenaar had direct door dat het om een nepwapen ging. De overvaller maakte dan ook geen indruk.

De politie is een buurtonderzoek gestart, wat tot nu toe geen informatie heeft opgeleverd. Eerder besteedde Bureau Flevoland al aandacht aan deze zaak. Toen werden er ook beelden vrijgegeven.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel