Britse YouTuber beklimt hoogste 'berg' van Flevoland

URK • Ma 18 november 2019 | 13:40 • Maandag 18 november 2019 | 13:40

De Britse YouTuber TheTimTraveller beklimt over twee weken de hoogste 'berg' van Flevoland. Dat heeft hij aangekondigd in een nieuwe video. Het hoogste natuurlijke punt van de provincie is de keileembult op Urk. Daarop is het oude dorpscentrum gevestigd.

Het beklimmen van de 'bergtop' was een belofte van de videomaker aan zijn volgers als hij 50.000 abonnees zou krijgen. Dat aantal behaalde de YouTuber vorige maand, waardoor belofte schuld maakt. Daarom gaat hij op 30 november naar Urk toe.

Inmiddels heeft de Brit bijna 62.500 volgers op het videoplatform. Zijn komst naar Flevoland is ook meteen een 'meet and greet'. Tientallen volgers geven aan ook naar Urk te komen op 30 november.

Leerzaam
De videomaker maakt educatieve video's over unieke landschapskenmerken, gebouwen en speciale vormen van openbaar vervoer. Zo maakte hij een filmpje over de Afsluitdijk, en ook de kenmerken van de Vaalserberg heeft de Brit al eens behandeld.


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel