Politie toont beelden van overval supermarkt Lelystad

LELYSTAD • Do 21 november 2019 | 17:00 • Donderdag 21 november 2019 | 17:00

De politie is op zoek naar een blanke of lichtgetinte man in verband met een overval op een Poolse supermarkt aan de Stadhuisstraat in Lelystad. De politie toont bij Bureau Flevoland duidelijke beelden van deze overval op woensdagavond 6 november.

Op de beelden is te zien dat de man buiten het pand klaarstaat om de supermarkt te overvallen. Hij wenkt iemand die op de uitkijk staat. Eenmaal binnen springt de verdachte over de toonbank, duwt hij een medewerker achter de kassa opzij en rukt de lade van de kassa er uit. Een winkelmedewerker grijpt de verdachte nog vast als hij naar buiten probeert te komen, maar de medewerker kan hem niet tegenhouden.

De politie is op zoek naar twee mensen. Een van hen heeft een blanke of lichtgetinte huidskleur, een normaal postuur en een klein baardje. De tweede persoon is een man van tussen de 20 en 30 jaar oud met een donkere huidskleur en een klein snorretje.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel