Beau-Ann (10) schrijft boek over sociale media

ALMERE • Di 3 december 2019 | 7:15 • Dinsdag 3 december 2019 | 7:15

Beau-Ann Roelvink (10) uit Almere heeft een boek geschreven over sociale media. In het boek legt ze uit hoe je succesvol kan worden op internet, maar ze schrijft ook over de gevaren van sociale media.

Beau-Ann Roelvink heeft accounts op Facebook, Instagram, YouTube en TikTok. Haar kanalen zijn best populair, op Instagram heeft de 10-jarige bijna 25.000 volgers. "Ik ben denk ik populair omdat ik kickboks. Dat doen niet veel meisjes en dat vinden mijn volgers leuk", vertelt Beau-Ann. De Almeerse is bijzonder goed in kickboksen K1. Ze doet mee aan wedstrijden en ze is zelfs derde van de wereld in haar leeftijdscategorie.

Haar moeder is trots op Beau-Ann en steunt haar zoveel mogelijk. Ze helpt ook actief bij het onderhouden van de sociale media van haar dochter. Te jong vindt ze Beau-Ann niet. "Ik denk dat het belangrijkste is dat je er verantwoordelijk mee omgaat. Dat doet mijn dochter. Ook vind ik het belangrijk dat ik toegang heb tot de accounts en alles kan zien. Ik heb haar gevraagd of ze vervelende opmerkingen erg vindt, dat vindt ze niet", zegt Mandy Roelvink.

De grote droom van Beau-Ann is overigens niet om heel beroemd te worden. Ook hoeft ze niet de beste kickbokser van de wereld te zijn. Ze wil later strafrechter worden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel