Driejarige UPS-fan Sven verrast door bezorgbedrijf

SWIFTERBANT • Vr 6 december 2019 | 6:11 • Vrijdag 6 december 2019 | 6:11

Hij is slechts drie jaar oud, maar Sven Bel uit Swifterbant weet al wat hij later wil worden: pakketbezorger. Om precies te zijn van het bezorgbedrijf UPS, want daar is de peuter helemaal idolaat van. Donderdagmiddag kwam zijn grote droom uit: hij kreeg een eigen uniform en mocht mee in de bus van de pakketbezorger.

Één woordje klinkt er continu door huize Bel: 'UPS'. De kleine Sven is daar de hele dag mee bezig. Zijn moeder Kim Brink legt uit: "Het begon al toen hij anderhalf was. De hele dag was hij bezig met pakketjes bezorgen. En toen hij twee was wist hij al wat hij wil worden: pakketbezorger van UPS." De moeder van Sven heeft geen idee waar de obsessie vandaan komt. "Heel misschien komt het door de YouTube-filmpjes die Sven regelmatig bekijkt."

Donderdagmiddag wachtte de driejarige een grote verassing: hij kreeg een speciaal pakketje van het bezorgbedrijf met daarin een speelgoedauto en een uniform. Natuurlijk mag hij ook nog even mee in de bus van de postbezorger. Bezorger Wijnand Willemsen vindt het superleuk om iets te doen voor de kleine, grote fan. "Ik zie nu al ambitie, dus ik denk dat we later wel collega's worden", grapt de bezorger. En wat Sven vindt van de verrassing hoef je eigenlijk niet meer te vragen. Hij gilt het uit van plezier.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel