Kersverse bestuurder met drugs op achter het stuur

FLEVOLAND • Za 21 december 2019 | 13:51 • Zaterdag 21 december 2019 | 13:51

De politie heeft vrijdagmiddag een 30-jarige Emmeloorder gearresteerd. De man, die twee maanden geleden zijn rijbewijs heeft gehaald, reed op de A6 bij de Ketelbrug en was onder de invloed van cocaïne. Ook staat er een rijontzegging van een half jaar tegen hem open, voor het rijden onder de invloed van alcohol.

De politie zag de man tijdens een surveillancerit. Bij het checken van de autogegevens hoorden de agenten van de openstaande rijontzegging. Die was de man al opgelegd voor hij zijn rijbewijs had. De bestuurder kan er binnen twee weken nog tegen in beroep gaan. Doet hij dat niet, gaat de ontzegging over drie weken in.

De politie heeft de auto naar de kant gehaald. Uit een speekseltest bleek dat de man onder invloed van cocaïne was. De man is gearresteerd en er is bloed bij hem afgenomen voor verder onderzoek. Als daaruit blijkt dat hij inderdaad weer onder invloed reed, zal zijn rijontzegging nog een stuk langer worden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel