Schadevergoeding en reis voor redder te water geraakte 82-jarige

EMMELOORD • Ma 6 januari 2020 | 17:13 • Maandag 6 januari 2020 | 17:13

Emmeloorder Michel de Grauw krijgt bijna 350 euro van Radio 538. Het geld is bedoeld als vergoeding voor de kleding die Michel op oudejaarsavond droeg toen hij een 82-jarige bestuurder van een auto te hulp schoot.

De bejaarde dame was door de dichte mist aan de Korte Dreef in Emmeloord met haar auto in het water beland. De kleding van haar redder zou door de modder en de stank niet meer te redden zijn geweest. De Emmeloorder gaat overigens van het geld geen nieuwe kleding kopen. In plaats daarvan zegt hij het te willen gebruiken om een school in Tanzania van extra hulp te voorzien. Behalve een vergoeding voor zijn kleding heeft Michel van een reisorganisatie ook nog een 8-daagse vliegvakantie naar Gran Canaria aangeboden gekregen.

Onder het motto 'Hierrr met je rekening' betaalt Radio 538 deze maand rekeningen van luisteraars als daar een goed verhaal achter schuilt.


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel