Horecagroothandel legt focus op bezorgdienst

ALMERE • Vr 10 januari 2020 | 11:41 • Vrijdag 10 januari 2020 | 11:41

Horecagroothandel Hocras verhuist alle werkzaamheden naar Almere. Het bedrijf heeft nu nog een tweede locatie in Bussum. Omdat ze stoppen met zelfbediening gaat het filiaal daar dicht.

Het bedrijf gaat zich focussen op de groei van de online bezorggroothandel en een nieuwe bezorgdienst. Almere is daar volgens het bedrijf perfect voor, vanwege de goede bereikbaarheid voor vrachtverkeer. De Almeerse vestiging van Horcas ligt op bedrijventerrein Gooisekant, vlak langs de A6.

Naast het zelfbedieningsassortiment bevinden zich in Bussum nu nog de bezorggroothandel, verssnijderijen en productie-afdelingen. Die verhuizen naar Almere. De vestiging daar wordt daarnaast uitgebreid met een nieuw diepvriesmagazijn.

In Bussum werken 140 mensen. Het grootste gedeelte daarvan gaat mee naar Almere. Veertig mensen die bij de zelfbediening werken, verliezen hun baan. Vanaf donderdag is er een uitverkoop van het zelfbedieningsassortiment in Bussum. Vanaf 15 januari gaat de rest in de uitverkoop. Daarna sluit de locatie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel